سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: ششمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

بهراد رادمهر – دانشگاه تهران
گیتی کریم – دانشگاه تهران
سعید بکایی – دانشگاه تهران
شمس الدین نیکنامی – دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

این پژوهش یک مطالعه تجربی از نوع کارآزمایی بالینی با هدف بررسی تاثیر آموزش بهداشت بر میزان آگاهی کارگران یک کارخانه شیر (شیر پاستوریزه ساری) در سال ۱۳۸۰ می باشد. در این پژوهش ابتدا کارگران شاغل در بخش تولید کارخانه (۵۰ نفر) به دو گروه تحت آموزش (۲۵نفر) و شاهد (۲۵نفر) تقسیم شدند. سپس میزان آگاهی آنها در زمینه بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت محیط، پیشگیری از بیماری ها و مقررات بهداشتی توسط یک پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گرفت. با ارایه جزوات آموزشی در زمینه مسایل بهداشتی به گروه تحت آموزش، برنامه آموزش بهداشت اجرا گردید.