سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

مهرزاد مستشاری – مرکز تحقیقات کشاورزی قزوین

چکیده:

با توجه به وسعت اراضی شور و لب شور در منطقه قزوین و تاثیر شوری بر تولید محصولات استراتژیک همانند گندم و نقش چشمگیر کودهای ازته در کاهش تنش های شوری با عنایت به انیکه مصرف کودهای ازته سبب کاهش غلظت کلسر و افزایش غلظت پتاسیم در برگ گندم گردیده و مصرف متعادل ازت موجب افزایش رشد ریشه و در نهایت کارآیی جذب آب و عناصر غذایی در شرایط شور می گردد.