سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: هفتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سید محسن پیغمبرزاده – دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر
محمد جامی الاحمدی – دانشگاه صنعت نفت

چکیده:

امروزه از پدیده جوش به طور گسترد های در صنایع مختلف استفاده می شود چون از لحاظ انتقال انرژی حرارتی بسیار موثرتر از دیگر مکانیسم های انتقال گرما همچون رسانش و جابه جایی می باشد. در این پژوهش برای اندازه گیری ضرایب انتقال حرارت جوششی محلول های آب و دی اتانول آمین (DEA) تعداد زیادی آزمایش انجام گرفت . بر اساس نتایج حاصل شده، تاثیر خواص فیزیکی مانند کشش سطحی و ویسکوزیته محلول روی ضریب انتقال حرارت و رفتار دینامیکی حباب مورد بحث و بررسی قرار گرفت . در عین حال، تصاویر تهیه شده از حبا بها در حین انجام آزمایش نیز به خوبی موید این واقعیت بودند که هر چه اندازه حباب بزرگتر و سرعت تولید آن بیشتر باشد، بر میزان انتقال حرارت افزوده خواهد شد .