سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

فرزاد جلیلی – مرکز تحقیقات کشاورزی زنجان
محمدجعفر ملکوتی – دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

امروزه دانه های روغنی بعد از غلات نقش مهمی در بنرامه غذایی انسان ایفا میک ند و در این میان کلزا با داشتن بیش از ۴۰ درصد روغن در دانه و حدود ۴۰ درصد پروتئین در کنجاله از دانه های ورغنی عمده در دهه های اخیر محسوب می شود. بالابرد ن کیفیت دانه کلزا از لحاظ میزان روغن بسیار با اهمیت می باشد و نقش عناصر تغذیه ای در بهبود این کیفیت قابل انکار نیست.