سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

مهرداد یارنیا – دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
حسین ح حیدری شریف آباد – موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع
سید ابوالحسن هاشمی دزفولی – دانشگاه شهید چمران اهواز
فرخ رحیم زاده خوبی – دانشگاه تبریز

چکیده:

یونجه مهمترین گیاه علوفه ای است که بدلیل سازگاری بالا با شرایط نامساعد محیطی تنوع ژنتیکی زیاد و عملکرد کمی و کیفی قابل توجه در تمام مناطق جهان بصورت آبی و دیم کشت می شود.