سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: هشتمین همایش ملی لاستیک

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

سیدمهدی خراشادی زاده – شرکت کویر تایر-واحد تحقیقات

چکیده:

در این مقاله سعی گردیده است با توجه به معاملات ریاضی حاکم بر کانستراکش تایر عوامل موثر بر میزان فشردگی نخ در تایر پخت شده (بایاس) مورد بحث و بررسی و آنالیز قرار گرفته و مناطقی از کارکاس تایر پخت شده که در معرض بیشترین صدمات ناشی از تغییرات ضخامت (از حالت خام به حالت پخت) قرار دارند مشخص گردد. همچنین در خاتمه راهکارهایی جهت مقابله با یکی از عیوب رایج در کارخانجات تایرسازی ایران به عنوان "پنبه ای شدن نخ در حین سرویس"، ارائه می گردد.