سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد اسماعیلی – مرکز تحقیقات کشاورزی استان زنجان
احمد گلچین – دانشگاه زنجان
نایب دانشی – مرکز تحقیقات کشاورزی استان زنجان

چکیده:

یکی از عوامل موثر بر میزان تولید دانه های روغنی از جمله گیاه کلزا آب می باشد از آنجائیکه آب در کشور از جمله عوامل محود رشد و نمو می باشد مصرف بهنگام آب در زمانیکه بیشترین نیاز را گیاه به آب دارد باعث صرفه جویی در مصرف و حصول عملکرد مناسب می گردد لذا به منظور بررسی اثرات کم آبیاری و کارایی مصرف آب در کلزا و تعیین مراحل حساس به رطوبت در زراعت کلزا آزمایشیر در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با شش تیماری ور د سه تکرار در سال ۱۳۷۹ در مزرعه مرکز تحقیقات کشاورزی زنجان اجرا شد.