سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

داود ملازم – دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا
علی حسینی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا
فرزین سعید زاده – دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا

چکیده:

بی شک بادام زمینی از جمله گیاهانی است که ارزش اقتصادی زیادی داشته و بعد از سویا مهمترین منبع برای تولید روغن های گیاهی بشمار می آید علاوه بر آن دانه آن بصورت آجیلی نیز مصرف می شود. بدلیل این ارزش اقتصادی بالا روز بروز به سطح زیر کشت این گیاهی در دنیا افزوده می شود.