سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

علی کاظمی پور – دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل
حسن پاک نیت – دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
محمدتقی آساد – دانشگاه شیراز
غلام عباس محمدی – دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت

چکیده:

از مهمترین محدودیت های کشاورزی در ایران شور بودن خاک و آب در مناطق وسیعی از این کشور می باشد در این راستا محققین اصلاح نباتات همواره در پی یافتن نشانگرهایی جهت گزینش ارقام ژنوتیپ های مقاومت به شوری بوده اند.