سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

حمید هاشم زاده – دانشگاه تربیت مدرس
مختار جلالی – مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی
امیر موسوی – مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیکی و تکنولوژی زیستی

چکیده:

کلزا یکی از مهمترین دانه های روغن جهان محسوب می شود که با توجه به قابلیت ها و پتانسیل های بالای تولید محصول توجه بسیاری از اصلاح گران را به خود معطوف کرده است. از جمله فاکتورهای موثر در مقدار عم لکرد این محصول زراعی مساله پیری زودرس و میزان کلروفیل ها و تاثیر مستقیم این رنگدانه برت جمع مواد ذخیره ای در بذر می باشد.