سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم پایه

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

میترا زردشت –
فاطمه طالبی –

چکیده:

با توجه به مصرف روز افزون مصرف انتی بیوتیکها در درمان بیماری ها و بروز مقاومتهای دارویی در بین باکتری ها و وجود عوارض جانبی تحت اثر مصرف آنتی بیوتیکها امروزه بحث تهیه داروهای جدید از منابع طبیعی به خصوص گیاهان دارویی در درمان بیماری ها مورد توجه قرار گرفته است. تاکنون از خواص برگ نارنج Citruf Duh Bigaradia به عنوان آرم کننده ضد تشنج و هضم کننده استفاده شده است و در مورد اثرات ضد میکروبی تحقیق چندانی صورت نگرفته است اما در این پژوهش که به منظور بررسی خواص ضد میکروبی عصاره آبی برگ نارنج به روش چاهک بر روی باکتری های klebsiella Citrobacter strep group D strep group A , E.coli shigella soney pnumonia صورت گرفت که اثر مهار رشد عصاره این گیاه بر روی باکتری klabsiella pnumonia مشاهده شد.