سال انتشار: ۱۳۹۳
محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: ۷
نویسنده(ها):
وحید بیدی – کارشناسی مهندسی کشاورزی علوم دامی

چکیده:
هدف از این پژوهش برسی تاثیر عوامل تاثیر گذار بر میزان رشد و تولید جوجه های گئشتی می باشد. پژوهشگران بخش طیور بطور پیوسته درحال تحقیق در مورد پیدا کردن افزودنی های غذایی جدیدی هستند که ضمن بهبود راندمان خوراک مصرفی، سلامتی جوجه ها نیز حفظ گردد. زیرا امروزه استفاده از برخی از آنتی بیوتیک ها به عنوان محرک رشد باعث ایجاد مشکلات بزرگی برای محیط زیست و سلامتی مصرف کنندگان شده است و استفاده از آنها در جیره غذایی باعث مقاومت میکروارگانیسم ها در برابر آنتی بیوتیک ها می شود. با توجه به بررسی های صورت گرفته تاثیر ا سیدهای الی بر رشد و تولید جوجه های گوشتی مورد ارزیابی و نشان داد که بر تولید اثر معنی داری دارد. تاثیر روغن های چرب و روغن سویا بر پروفایل اسید چرب داخل ماهیچه ای بویژه اسید میرستیک تاثیر معنی داری داشت است. مهمترین چیز در پرورش طیور، بازده غذایی بالا می باشد. بنابراین کوشش دراین زمینه به منزله کاهش هزینه های تولیدی است. از مهمترین موارد و عوامل تغذیه ای که بر تولید و بازده غذایی طیور تاثیر بسزایی دارد، انرژی جیره است. بنابراین این نتایج تحقیقات نشان داد که کاربرد عوامل تاثیر گذار بر تولید در کنار مدیریت صحیح می تواند میزان راندمان تولید را در سطح کشور در زمینه تولید جوجه های گوشتی بالا ببرد