سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد خرمیان – مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول

چکیده:

کمبود آب و کاهش تدریجی منابع آبی با کیفیت مناسب از مهمترین عوامل محدود کننده تولیدات زراعی در اکثر نقاط مخختلف جهان نظیر ایران به شمار می رود از اینرو پژ<هش در زمینه بهینه سازی مصرف آب در مزراعه شکاورزی جه تنیل به حداکثر محصول تولیدی ازا مصرف کمتر آب امری ضروری می باشد. یکی از روش های بهینه سازی مصرف آب کم آبیاری به روش جویچه ای یک در میان می باشد.