سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران

تعداد صفحات: ۱۴

نویسنده(ها):

حامد مهینی – شرکت رنگدانه های سرامیکی گهرفام
فرین آبادیان – شرکت رنگدانه های سرامیکی گهرفام
شراره شادان فر – شرکت رولعابی های لوستر آوام
محبوبه هلاکوئی اناری – شرکت رولعابی های لوستر آوام

چکیده:

در لعاب های کریستالین فاز کریست الین قابل تشخیص با چشم غیر مسلح ، در زمینه شیش ه ای، طی مراحل جوانه زنی و رشد، ایجاد می گردد . برای ایجاد کریستال در این نوع لعاب ها ، در اکثر مواقع عملیات حرارتی خاصی مورد نیاز است . این لعاب ها پس از پخت، اصولاً تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند . در مقاله حاضر، تغییرات ایجاد شده براثر اعمال عملیات حرارتی در ریز ساختار لعاب های کریستالینی که بدون نیاز به عملیات حرارتی، ماکروکریستال ها را در آنها شاهد بود یم، مورد بررسی قرار گرفته اند .