سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

علی اکبر محمودی – مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان
الیاس نیستانی – مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان

چکیده:

عدس به عنوان یکی از قدیمی ترین گیاهان زراعی بشر یک منبع پروتئینی با ارزشی است که توانایی رشد در شرایط محیطی نامناسب و خاک های فقیر را دارد. اصلاح عدس جهت افزایش عملکرد متضمن تلاش برای تولید ارقام با جمعیت هایی است که بتوانند برای تولید بیشتر به نحو مطلوب از محیط استفاده کنند.