سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

نرجس کازرانی – مرکز تحقیقات کشاورزی استان بوشهر
محمدحسین عالم خومرام – مرکز تحقیقات کشاورزی استان بوشهر

چکیده:

خردل هندی یکی از ۵ گونه زراعی کلزاست که در شبه قاره هند و در بخش های مختلف چین جهت تولید روغن خوراکی در کانادا و اروپا بصورت ادویه و در استرالیا بعنوان دانه روغنی کشت میگ ردد. در سال های اخیر ارقام دو صفر این گیاهی در مناطق گرم کانادا و مناطق گرم و خش پاکستان کشت می شود.