سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد مقنی نصری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
منصوره خلعتبری – فارغ التحصیل مهندسی کشاورزی باغبانی

چکیده:

سورگوم در بین غلات بعد از گندم برنج ذرت و جو در بین تولیدات جهانی و مناطق کشت شده رتبه پنجم را داسات و بعلت خصوصیات منحصر به فردی نظیر مقاومت بالا به خشکی شتر خانواده گیاهی شوری و سیستم ریشه ای خاص و در عین حال مصارف متعدد تغذیه ای و صنعتی از اهمیت خاصی برخوردار است.