سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

مجتبی یحیی آبادی – عضو هیات علمی و نماینده دفتر محیط زیست و توسعه پایدار کشاورزی در استان اصفهان

چکیده:

در استان اصفهان پس از برداشت غلات و بویژه برنج و به منظور آماده سازی سریعتر زمین برای کاشت محصول بعدی، معمولا کشاورزان اقدام به سوزاندن کاه و کلش باقمیانده بر سطح خاک می کنند از نظرک شاورزان این روش حذف بقایا، تنها راه عملی و ارزان برای آماده کردن زمین محسوب می شود.