سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

مریم نیازی – کارشناس واحد تولیدی امید طوس
میترا محمدی – کارشناس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی
فریده طالبیان – کارشناس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی

چکیده:

با توجه به مصرف روز افزون بسته بندیهای فلز ی جهت نگهداری مواد غذائی و همچنین نظر به رایج بودن استفاده از این نوع بسته بندی در خصوصرب گوجه فرنگی که یکی از مواد غذائی معمول در هر خانواده ایرانی میباشد بررسی عوامل مؤثر بر طول زمان ماندگاری رب گوجه فرنگی بسته بندی شده در قوطی فلزیضروری به نظر می رسد.این عوامل شامل مواردی چون کیفیت و واریته گوجه مصرفی – نوع مواد اولیه به کاررفته -نحوه فراوری -ویژگیهای محصول بسته بندی شده میباشد.