سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

حمیدرضا اصغری – دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، نارمک، تهران
نوراله کثیری – دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، نارمک، تهران
سیدحسن هاشم‌آبادی – دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، نارمک، تهران

چکیده:

خشک‌کن انجمادی برای آبزدایی مواد حساس به حرارت در صنایع مختلفی مانند صنایع غذایی و داروسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله برخی از جنبه‌های خشک‌کن انجمادی شامل مراحل مختلف فرآیند، تجهیزات خشک‌کن انجمادی، عوامل مؤثر بر سرعت تصعید، علایم نشان‌دهنده کیفیت پایین محصول، پدیده‌های ویژه در زمان خشک‌شدن، انتقال جرم در مواد متخلخل و انواع خشک‌کن‌های انجمادی و تجهیزات آن بررسی شده است.