سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: هفتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

حکیم زمانی –

چکیده:

کنسانتره کشمش امروزه در دنیا به عنوان یک محصول باارزش در تهیه شربت ها و نوشیدنی قنادی ها ، صنایع قنادی و پخت و یک جایگزین طبیعی شکر مطرح می باشد . برای راه اندازی و تولید این فرآورده باارزش که باعث جلوگیری از ضرر و زیان کشاورزان تولید کننده کشمش می شود .وبا توجه به تولید بالای کشمش در ایران وازآنجاکه فقط ۱۵ تا ۲۰ درصد کشمش درداخل ایران مصرف شده و بقیه بایستی صادر شده ویا بی مصرف بماند لذا با توجه به اینکه می توان محصولات مختلف جانبی از کشمش بدست آورد وبه راحتی نسبت به صادرات آن باارزش افزوده بالا اقدام کرد در این تحقیق مسئله قابلیت نگهداری کنسانتره کشمش بعنوان یک محصول جانبی باارزش وکاربردفراوان آن بمدت شش ماه وکیفیت این محصول در سه شرایط نگهداری دمایی مورد بررسی قرار گرفت