سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

منصور کلباسی – دانشکده مهندسی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)
غلامرضا رستمی کیا – دانشکده مهندسی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)
بهروز میرزا – دانشکده مهندسی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

چکیده:

در این پروژه تاثیر اندازه ذرات بر محتوای رطوبت، تاثیر شدن جریان خوراک و سرعت چرخش افشانگر بر اندازه ذرات،و شدت جریان هوا بر محتوای رطوبت مورد بررسی قرار گرفت. هم چنین دمای هوای ورودی و خروجی و نیز زمان اقامت ذرات در خشک کن افشان ملامین فرم آلدهید بهینه سازی گردید. اطلاعات حاصل می تواند در طراحی این واحد و تعیین نقطه انتهائی فرایند خشک کردن مورد استفاده قرار گیرد.