سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: ششمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

اله بخش جاوید – عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی شاهرود
سعید ناظمی – کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شاهرود

چکیده:

پوسیدگی دندان یکی از مشکلات پزشکی، بهداشتی و اجتماعی است که متاسفانه میزان آن در کشورهای در حال توسعه بسیار بالا است، بدون شک فلوئور در آب آشامیدنی از پوسیدگی دندان پیشگیری می کند و فلوئور زنی کنترل شده یک معیار بهداشت همگانی قابل قبول است. افزودن فلوئور به آب شرب می تواند در کاهش پوسیدگی دندان موثر باشد ولی با توجه به اینکه نظریات مختلفی در فلوئور زنی آب وجود دارد که برخی از این نظریه ها مشکلات سلامتی ناشی از افزودن فلوئور را متذکر می شوند، لذا این امر بایستی با دقت بیشتر انجام گیرد.