سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: سومین همایش ایمنی هوانوردی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

بیژن بیگ زاده – کارشناس آزمایشگاه واحد بهداشت – مرکز پزشکی هوایی، واحد بهداشت محیط مرک

چکیده:

در این مقاله عوامل موثر در فساد مواد غذایی، عوامل اصلی فساد که شامل فساد بیولوژیکی و فساد فیزیکو شیمیایی است بررسی شده است . همچنین در مورد طبقه بندی مواد غذایی بر اساس نحوه فساد پذیری، منابع اصلی راهیابی میکروارگانیسمها به مواد غذایی عنوان شده است . طبق آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه و محصول نهایی مشخص شده است که بیشترین آآْودگی ها مربوط به شیرینی جات و سالاد ها می باشد چرا که بیشترین دستکاری نیز روی این مواد انجام می شود . میکرو ارگانیسمها ی یافت شده در این مواد بیشتر اشیر شیا کولای و کلیفرمها می باشند .. در این بین به تحقیقات انجام شده در سایر خطوط هوایی نیز اشاره شده است