سال انتشار: ۱۳۸۳

محل انتشار: اولین همایش روشهای پیشگیری از اتلاف منابع ملی

تعداد صفحات: ۱۲

نویسنده(ها):

حسین مهدوی – دانشگاه تهران، دانشکده علوم، گروه شیمی
ابراهیم زنجیریان – پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی، گروه شیمی

چکیده:

در این تحقیق مطالعاتی حول محور ارزیابی فنی اقتصادیروی بحث تبدیل ضایعات و پسماندهای ۱۷ محصول عمده کشاورزی در ایران شامل: ۱- گندم و جو ۲- شلتوک ۳- دانه های روغنی ۴- گوجه فرنگی ۵- ضایعات سیب زمینی ۶- چغندر قند ۷- پنبه ۸- نیشکر ۹- مرکبات۱۰- سیب ۱۱- انگور ۱۲- خرما ۱۳- پسته ۱۴- بادام۱۵- گردو ۱۶- چای ۱۷- زیتون صورت گرفته است.