سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

فرود صالحی – مرکز تحقیقات کشاورزیچ هار محال و بختیاری

چکیده:

حبوبات از جمله گیاهانی هستند که سرشار از پروتئین بوده و با داشتن ۱۸ تا ۳۲% پروتئین نقش مهمی در تامین مواد پروتئینی بشر دارند موثر ترین عامل در افزایش تولید با توجه به محدودیت اراضی انجام تحقیقات در زمینه های بهرزراعی و بهنژادی این محصول می باشد تا با انتخاب و معرفی ارقام با عملکرد بالا و خواص کمی و کیفی مطلوب بتوان تولید را در واحد سطح افزایش داد.