سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

صادق مرادی – دانشگاه اراک دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی
نسترن باقری – دانشگاه اراک دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی
نسرین امینی – دانشگاه اراک دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی
رضوانه میرموسوی – دانشگاه اراک دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی

چکیده:

بسته بندی موادی غذایی شامل مواد شیمیایی گوناگون می‌باشد که این مواد قادر به مهاجرت در مواد غذایی هستند. این عامل سبب کاهش کیفیت مواد غذایی شده و سلامت آن را به خاطر می‌اندازد. بنابراین انجام تست مهاجرت که میزان مهاجرت کلی را نشان می دهد الزامی است. این میزان باید از مقدار استاندارد ۰(۱۰mg/md2) آن کمتر باشد. به دلیل کاربرد زیاد PVC در بسته‌بندی مواد غذایی در این مقاله مهاجرت مواد شیمیایی از PVC به مواد غذایی را بررسی کرده‌ایم و مشخص شده مهاجرت تابعی از زمان، دما، ضخامت مواد و طبیعت ماده غذایی می‌باشد.