سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سیدغریب زاهدی –

چکیده:

کومبوکا نوشیدنی طراوت بخشی است که از تخمیر چای شیرین شده با همزیستی باکتری های اسید استیک و قارچ بدست می آید.چای و کومبوکا، هر دو بواسطه اثرات مفیدی که بر سلامتی آدمی دارند، مصرف می شوند. کومبوکا می تواند سبب افزایش مقاومتدر برابر سرطان، جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی، بهبود عملکرد های گوارشی، تحریک سیستم ایمنی، کاهش مشکلات فساد آمیز و همچنین فواید فراوان دیگری شود. تحقیقات گسترده در خصوص فعالیتهای فیزیولوژیکی چای و کومبوکا می تواند نقطه شروع مناسبی در درک بهتر مکانیزم های پیچیده آنها بر حفظ سلامت آدمی باشد