سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری آب

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

حسین شریعتی – فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد سازه‌های آبی – دانشگاه فردوسی مشهد
سید حسین حسینی – دانشجوی دکترا سازه‌های آبی – دانشگاه تبریز
مهدی امیرآبادی زاده – عضو هیئت علمی گروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی – دانشگاه بیرجند

چکیده:

بررسی کیفیت میکروبی و اطمینان از مقبولیت بهداشتی آب آشامیدنی برای مصرف‌کنندگان امری حائز اهمیت است. نقشه‌های کیفیت آب آشامیدنی برای ۲۸ منبع (چاه) روستاهای شهرستان بیرجند برای شاخص‌های کلسیم، کلرور، فلوئور، آهن، پتاسیم، منیزیم، نیتریت، نیترات، سولفات و سختی با استفاده از نرم‌افزار ۳٫۳ Arc View GIS و نتایج آزمون‌های فیزیکی – شیمیایی مربوط به سال ۸۵ تهیه شد. اطلاعات مکانی منابع نیز توسط دستگاه GPS تعیین شد. برای طبقه‌بندی کیفیت آب از استانداردهای کیفیت آب آشامیدنی وزارت نیرو استفاده شد. با توجه به نقشه‌ها و خطوط هم‌تراز موجود روند تغییرات کیفی منابع آب قابل مشاهده است.