سال انتشار: ۱۳۷۵

محل انتشار: چهارمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۱۹

نویسنده(ها):

مهین آذر – انستیتو تحقیقات غذا و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهدا

چکیده:

در سالهای اخیر، مردم به تغذیه و سلامت توجه بسیار پیدا کرده اند و این نتیجه اهمیت پیشگیری از بیماری، تا ابتلا به آن و استفاده از دارو است. با بررسیهایی که اخیرا انجام شده است، مشخص گردیده خرید غذاهای کم-کالری، کم- چربی و کم- کلسترل توسط مردم افزایش چشمگیری داشته است که نشان دهنده افزایش اهمیت سلامت در انتخاب غذا توسط مصرف کننده ها می باشد. از طرفی توجه روز افزون مصرف کننده به سلامت، موجب گردیده که تولیدات صنعتی کم- کالری، کم- سدیم و کم- چربی در فروشگاههای بزرگ افزایش داشته باشند. این مقاله مروری است بر لزوم تغییر برچسب گذاری غذایی به برچسب گذاری تغذیه ای از دیدگاه صنایع غذایی با توجه به روند پذیرش جامعه مبنی بر ارائه ارزشهای تغذیه ای تولیدات غذایی در روی برچسب آنها.