سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

علی اصغر طایی –

چکیده:

تولید کاه و مواد خشبی نزدیک به ۵۰ درصد از تولید منابع علوفه ای را تشکیل می دهد بخش عمده سطح زیر کشت غلات و حبوبات در استان های عمده تمرکز دام های کشاور می باشد این امر در شرایطی است که کمبود غذای دام در استان های کشور خصوصد در جنوب محسوب می باشد استفاده بیشتر از بقایای گیاهی مانند کاه غلات و کاه سایر گیاهان در تغذیه دام ضروری می باشد این در شریای است که بخش مهمی از تولیدات زراعی و باغی و جنگلی تخت عنوان محصولات جنبی بلا استفاده باغی مانده و حتی گاهی سوزانده و از بین می رود.