سال انتشار: ۱۳۸۳

محل انتشار: هفتمین همایش ملی لاستیک

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

عبدالرضا خاکسار – کارشناس شیمی کاربردی و کارشناس مهندسی شیمی از شرکت لاستیک پارس
فرشید فرنوش – کارشناس شیمی کاربردی و کارشناس مهندسی شیمی از شرکت لاستیک پارس

چکیده:

امروزه با توجه به اهمیت صرفه جوئی در هزینه ها با حفظ کیفیت ، استفاده از نخ نایلون ۶ به جای نایلون ۶ ، ۶ امری ضروری به نظر می رسد . در این راستا اهمیت مراحل پخت از نقطه نظر محدودیت در تولید و زمان برای صنایع تایرسازی بسیار ویژه بوده ، خنک شدن تایر بعد از عملیات پخت نیز نقش عمده ای را در تعیین هندسه تایر ایفا می نماید . ویژگی های خاصی که در نخ نایلون ۶ وجود دارد سبب بروز تأثیراتی در تایر پخت شده و جمع شدگی دهانه تایر می گردد . از اینرو تغییرات در زمان فراپختی و مراحل پخت در این پژوهش مورد بررسی قرار
می گیرد و در ادامه با توجه به محدودیت ها و هزینه بالای فراپخت دوم و عدم امکا ن ایجاد تغییرات در کلیه پرسها ، سعی شده است که روند سیکل پخت از طریق ترموکوپل گذاری بررسی و در نهایت تاثیر تغییرات در زمان آبسرد و ارتباط آن با کیفیت پخت و هندسه تایر مورد تحلیل بیشتر قرار گیرد .