مقاله تاثير افزودن هيدروکلوئيدهاي مختلف روي ويژگي هاي حسي و بياتي نان بدون گلوتن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) از صفحه ۹۹ تا ۱۱۵ منتشر شده است.
نام: تاثير افزودن هيدروکلوئيدهاي مختلف روي ويژگي هاي حسي و بياتي نان بدون گلوتن
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نان بدون گلوتن
مقاله کيفيت
مقاله هيدروکلوئيد
مقاله پکتين
مقاله کاراگينان
مقاله گوار

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: ابراهيم پور نسيم
جناب آقای / سرکار خانم: پيغمبردوست سيدهادي
جناب آقای / سرکار خانم: آزادمرددميرچي صديف
جناب آقای / سرکار خانم: قنبرزاده بابك

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: