مقاله تاثير تيمار دانه کلزا با مايکروويو بر کيفيت روغن استخراجي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) از صفحه ۱۹ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: تاثير تيمار دانه کلزا با مايکروويو بر کيفيت روغن استخراجي
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن کلزا
مقاله استخراج روغن
مقاله پرس سرد
مقاله مايکروويو
مقاله پايداري اکسيداتيو
مقاله اسيدهاي چرب

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حبيبي نوده فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: آزادمرددميرچي صديف
جناب آقای / سرکار خانم: حصاري جواد
جناب آقای / سرکار خانم: نعمتي محبوب
جناب آقای / سرکار خانم: فتحي آچاچلويي بهرام
جناب آقای / سرکار خانم: احمدي عفت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: