مقاله تاثير رنگدانه هاي طبيعي و مصنوعي و مقايسه اثر آنها بر ماهي اسکار سفيد (.Astronotus ocellatus sp ) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زيست شناسي دريا (بيولوژي دريا) از صفحه ۷۸ تا ۸۵ منتشر شده است.
نام: تاثير رنگدانه هاي طبيعي و مصنوعي و مقايسه اثر آنها بر ماهي اسکار سفيد (.Astronotus ocellatus sp )
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رنگدانه
مقاله آستاگزانتين
مقاله رنگدانه بتاکاروتن طبيعي
مقاله ماهي اسکار

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: غياثوند زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: شاپوري مريم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در اين تحقيق تاثير استفاده از رنگدانه هاي موجود در مواد گياهي همچون فلفل دلمه قرمز(Capsicum annuum) ، گوجه (Solanum lycopersicum) و هويج (Daucus carota) که داراي بتاکاروتن طبيعي بوده و رنگدانه مصنوعي آستاگزانتين بر روي ماهي اسکار سفيد (Astronotus ocellatus sp., Agassiz, 1831) مورد مطالعه قرار گرفت. ماهيان با مواد غذايي که شامل ۱۰۰۰ ميلي گرم / کيلو گرم استاگزانتين و رنگدانه هاي طبيعي به مدت ۶۰ روز تغذيه شدند. ميزان کارتنوئيد موجود در ماهيان توسط آزمايشات طيف سنجي مورد بررسي قرار گرفت. در پايان آزمايش تيمارهاي تغذيه شده با غذاي حاوي رنگدانه شيميايي آستاگزانتين درصد بيشتر تجمع رنگدانه در بافت خود را نشان داده (۰٫۴۳±۰٫۲mg/g) ولي تيمارهاي تغذيه شده با غذاي حاوي رنگدانه طبيعي نيز تجمع رنگدانه در پوستشان ديده شده که داراي مقادير کمتري بود ۰٫۳۵±۰٫۲mg).