مقاله تاثير لاکتوباسيلوس کازئي به عنوان مايه کشت الحاقي به دو صورت آزاد و کپسوله بر الگوي پروتئوليز و ليپوليز در پنير سفيد ايراني فراپالايش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) از صفحه ۱۱۷ تا ۱۳۳ منتشر شده است.
نام: تاثير لاکتوباسيلوس کازئي به عنوان مايه کشت الحاقي به دو صورت آزاد و کپسوله بر الگوي پروتئوليز و ليپوليز در پنير سفيد ايراني فراپالايش
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروبيوتيک
مقاله پنير سفيد ايراني
مقاله اولترافيلتراسيون
مقاله پروتئوليز
مقاله کپسوله کردن و لاکتوباسيلوس کازئي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: زمردي شهين
جناب آقای / سرکار خانم: خسروشاهي اصل اصغر
جناب آقای / سرکار خانم: رضوي روحاني سيدمهدي
جناب آقای / سرکار خانم: تاجيك حسين
جناب آقای / سرکار خانم: ميرآقايي سميه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: