مقاله تاثير محلول پاشي کلرور کلسيم و نوع رقم بر کيفيت گوجه فرنگي طي انبارماني که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) از صفحه ۴۷ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تاثير محلول پاشي کلرور کلسيم و نوع رقم بر کيفيت گوجه فرنگي طي انبارماني
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گوجه فرنگي
مقاله کلرور کلسيم
مقاله رقم
مقاله صفات کيفي و انبارماني

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: هناره مهشيد
جناب آقای / سرکار خانم: ژاله رضايي حميده
جناب آقای / سرکار خانم: دولتي بانه حامد
جناب آقای / سرکار خانم: مطلبي آذر عليرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: