سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: نهمین کنگره علوم خاک ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد قاسم زاده گنجه ای – عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان
جلال رستگار – عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان

چکیده:

سطح زیر کشت پیاز در خراسان حدود ۳۲۰۰ هکتار با متوسط عملکرد ۲۶/۷۵ تن می باشد. دو عامل به نژادی و به زراعی در پیاز از اهمیت بسزایی برخوردار است. یکی از عوامل به زراعی، تاثیر مصرف بهینه کودهای شیمیایی علی الخصوص عناصر ریز مغذی در افزایش کمیت و کیفیت این محصول می باشد که بدون آن بازده اقتصادی برای کشاورزان پیاز کار به سبب از بین رفتن کیفیت پیاز کاهش زیادی پیدا میکند.