سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

کوروش احترامیان – بخش مدیریت مناطق بیابانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
محمدجعفر بحرانی – بخش مدیریت بیابانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز

چکیده:

حدود ۳ ۰درصد از اراضی کشور جز مناطق نیمه خشک خشک و بایبانی است در این مناطق محصولات زراعی مختلفی از گذشته دور مورد کشت و کار واقع شده است که با شرایط این مناطقه مخوانی داشته است یکی از این محصولات که از نظر صادرات، درآمدف بهره وری و احیا مناطق خشک و نیمه خشک و استفاده اندک از آب حائز اهمیت است زیره سبز می باشد.