سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

غلامرضا ثوابی – دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

چکیده:

کمبود روی در گیاهان بویژه در باراضی زیر کشت غلات گسترش جهانی دارد بطوریک ه در این اراضی کمبود این عناصر یکی از گسترده ترین مشکلات تغذیه ای می باشد در ایران نیز حدود ۴۰ درصد از مزارعه تحت کشت گندم آبی دچار کمبود شدید روی هستند این امر علاوه بر کاهش عملکرد موجب افت کیفیت محصول و ارزش تغذیه ای گندم و نان تولیدی برای انسان می شود.