سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

فرزانه بختیاری – کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
رویا قاسمی راد – کارشناس صنایع غذایی
حامد صفامهر – کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی ، محقق و پژوهشگر
پرویز آبرومندآذر – عضو هیئت علمی و ریاست مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم

چکیده:

پروپولیز ترکیب صمغی و چسبنده کندو زنبور عسل می باش د که توسط زنبور عسل از شهد گیاهان جمع آوری می شود و مصرف آن برای مقاص دارویی و بیول و ژیکی در حال افزایش است . آنتی اکسیدان ها مکن است به طور طبیعی در روغن ها وجودداشته باشند و یا توسط فرایند هایی مانند دودی کردن بوجود آیند و یا به صورت سنتتیکی اضافه شوند . ولیکن امروزه استفاده از آنتی اکسیدان های سنتتیک به دلیل تاثیرات ناخواسته ای که بر سلامت افراد می گذارد محدود شده است و مصرف آنتی آکسیدان های طبیعی افزایش یافته است . به همین منظور در این تحقیق استفاده از پروپولیز به منظور بالا بردن پایداری حرار تی روغن س ویا و مقایسه قدرتآنتی اکسیدانی آن با آنتی اکسیدان های صنعتی مورد بررسی قرار گرفته است