سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

قربانعلی نعمت زاده – دانشکده علوم کشاورزی ساری
علیرضا علی اکبر – دانشکده علوم کشاورزی ساری
امیر تولی – دانشگاه گیلان
فرحناز فرخزاد – موسسه تحقیقات بنرج کشور

چکیده:

برنج یکی از غذاهای اصلی مردم ایران و دارای نقش بسیار تعیین کننده ای در اقتصاد شمال و برخی از استان های دیگر کشور می باشد برای درک بهتر رفتار اصلاحی عطر و طعم برنج و تعیین ژن های کنترل کننده آن پژوهش حاضر به مدت سه سال صورت گرفت.