مقاله تعيين ضرايب نفوذ تند و كند در استخراج آنتي اکسيدان هاي برگ سبز چاي ايراني که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در شيمي و مهندسي شيمي ايران از صفحه ۳۳ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: تعيين ضرايب نفوذ تند و كند در استخراج آنتي اکسيدان هاي برگ سبز چاي ايراني
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برگ سبز چاي
مقاله كاتچين
مقاله كافئين
مقاله استخراج
مقاله ضريب نفوذ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: ضياالديني علي
جناب آقای / سرکار خانم: جعفري جيد عباس
جناب آقای / سرکار خانم: ذاكري علي
جناب آقای / سرکار خانم: حسيني جوبه سيدمحمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برگ سبز چاي حاوي آنتي اکسيدان هاي ضد سرطان مي باشد که مي توان پس از استخراج، از آنها در توليد داروهاي ضد سرطان، فراورده هاي غذايي عملگر و فراورده هاي بهداشتي ـ آرايشي استفاده کرد. در اين تحقيق به بررسي سينتيک و ساز و کار استخراج اين آنتي اکسيدان ها پرداخته شده است. براي اين منظور، ضريب هاي نفوذ هر يک از کاتچين هايEGCG ،EGC ،EC ،C  و كافئين موجود در برگ سبز چاي ايراني در عمليات استخراج اين مواد به کمک آب محاسبه شده است. بر اساس رابطه به کار گرفته شده، دو نوع ضريب نفوذ تند و كند براي انتقال جرم از برگ سبز چاي مالش داده شده در نظر گرفته شده است که با توجه به نتيجه ها و محاسبه هاي انجام شده، ضريب نفوذ مرحله داخلي که در درون ذره هاي چاي اتفاق مي افتد نقش محدود کننده فرايند استخراج را دارد. علاوه بر اين، مقدارهاي دما و زمان بهينه استخراج اين مواد به صورت كافئين (۸۰ درجه سانتي گراد، ۲۰ دقيقه)، C (90 درجه سانتي گراد، ۸۰ دقيقه)، EC (درجه سانتي گراد، ۲۰ دقيقه)، EGC (80 درجه سانتي گراد، ۲۰ دقيقه)، EGCG (90 درجه سانتي گراد، ۴۰ دقيقه)، به دست آمد.