سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

قربانعلی نعمت زاده – دانشکده علوم کشاورزی ساری
فاطمه ابراهیمی – دانشکده علوم کشاورزی ساری
عطا الله شاهسواری – دانشکده علوم کشاورزی ساری

چکیده:

برنج یکی از مهمترین غلات در کشور و بعد از گندم بیشترین نقش را در جیره غذایی مردم دارد و بیش از ۶۴۰ هزار هکتار از زمین های زراعی کشور به کشت گیاهی بنرج اختصاص دارد مع ذالک تولید آن جوابگوی نیاز جامعه نبوده و هر ساله مقادیر قابل توجهی برنج از خارج وارد می گردد.