سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سید مصطفی صادقی – دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان
مهرزاد اله قلی پور – موسسه تحقیقات برنج کشور
محمدصالح محمدصالحی – موسسه تحقیقات بنرج کشور

چکیده:

بمنظور بررسی اثرات ترکیب پذیری عمومی و خصوصی ارقام برنج از طریق تجزیه دای آلل آزمایشی در سال ۸۰-۷۹ در موسسه تحقیقات برنج کشور در رشت انجام گرفت در سال اول ۹ رایته ایرانی و خارجی در سه تاریخ کاشت با فاصله ۱۰ روز بصورت تک نشا کشت گردیند.