سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

بهروز واعظی – موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
قربانعلی نعمت زاده – دانشگاه مازندران دانشکده علوم کشاورزی ساری
سید کمال کاظمی تبار – دانشگاه مازندران دانشکده علوم کشاورزی ساری
بهزاد قره باغی – موسسه تحقیقات بیوتکنولوژی

چکیده:

برنج غذای اصلی و یکی از گیاهان مهم زراعی ایران حسوب می شود این گیاه دارای تنوع وسیع ژنتیکی و دامنه سازگاری بالایی می باشد از آنجایکه تنوع ماده خام اصلاح نباتاتمی باشد لازمه اتخاذ روش های مناسب در جهت اصلاح و معرفی ارقام کیفی با علمرکد بالا نیاز به شناخت و درک صحیحی از تنوع و ماهیت آن می باشد.