سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

بهروز واعظی – موسسه تحق یقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
قربانعلی نعمت زاده – دانشکده علوم کشاورزی ساری
سید کمال کاظمی تبار – دانشکده علوم کشاورزی ساری
فاطمه توسلی لاریجانی – موسسه تحقیقات برنج کشور معاونت آمل

چکیده:

برنج دومین غذای اصلی اکثریت مردم جهان و از جمله کشور ما می باشد برنج دارای تنوع ژنتیکی وسیعی بوده است که همین امر این گیاه را به دامنه وسیعی از شرائط محیطی ساگار می سازد شناخت نوع ژنتیکی و طبقه بندی ذخائر نوازشی برای مدیریت صحیح و حفظ منابع ژنتیکی و انتخاب والدین مناسب جهت انجام تلاقی ها بسیار سودمند است.