سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: ششمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

محمدرضا مرادی – کارشناس بهداشت مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی همدان

چکیده:

بررسی وضعیت روغنهای خوراکی در اماکن عمومی تولید مواد غذایی در سطح شهر اصفهان از نظر عدد پراکسید و ارائه پیشنهاداتی در جهت تقلیل این شرنگ تلخ. نمونه برداری از اماکن مورد نظر با توجه به کفایت آماری و پراکندگی واحدها و تیتراسیون نمونه های روغن با روش یدومتری با تیوسولفات و یدور پتاسیم اشباع در حضور اندیکاتور چسب نشاسته. با توجه به نتایج به دست آمده ۴۲% ساندویچ فروشی ها، صفردرصد رستورانها، ۱۰% قنادیها و در مجموع ۳۲% از کل این اماکن در شهر اصفهان در روغنهای غیرقابل مصرف که دچار فساد اکسیداتیو شده استفاده میکردند.