سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سمیرا شهیدی همدانی – دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
زهرا طاهر نژاد – دانشکده کشاوزی دانشگاه زنجان

چکیده:

میزان مقاومت به تنش شوری در مراحل جوانه زنی و اوایل رشد گیاه چه سه واریته سویا به نام های L17 و b.p و گرگان بررسی گردید محلول هایی که برای آزمایش مورد استفاده قرار گرفتند دارای ۰ و ۲۵ و ۵۰ و ۷۵ و ۱ درصد نمک بودند.