سال انتشار: ۱۳۷۵

محل انتشار: چهارمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۱۸

نویسنده(ها):

مسعود کیمیاگر – استاد تغذیه و رئیس دانشکده و انستیتو علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور

چکیده:

نیم قرن اخیر از حیات علم جوان تغذیه با دستاوردهای چشمگیری در راستای دستیابی به هدف ارتقای سلامت تغذیه ای افراد همراه بوده است که از آن جمله می توان به تغییر نگرش نسبت به کارکرد این علم، توسعه مراکز تخصصی و فراهم آمدن امکان و بهبود کیفیت مشاوره در زمینه های مختلف اشاره نمود. در ایران نیز راه اندازی و گسترش فعالیتمراکز آموزشی و پژوهشی دارای کادر متخصص، آموزش در تمامی سطوح دانشگاهی، ایجاد موسسات و نهادهای مشورتی و اجرایی، و حضور صاحب نظران در همایشها و نیز شوراهای علمی در زمره پیشرفتهای عمده این رشته علمی قلمداد می شود. علاوه بر اینها می توان گسترش قابل توجه عرصه های فعالیت دانش آموختگان تغذیه را نیز نسبا به چند دهه گذشته شاهد بود. هر چند تا رسیدن به جایگاه آرمانی را نسبتا درازی پیش رو داریم. اما بر پایه پیشرفتهای اخیر می توان امیدوار بود که با انسجام بخشیدن به برنامه ها و تشکیلات، و با توجه جدی بر به اجرای برنامه ها، چشم انداز روشن تری از حیث آموزش، پژوهش و اجرا را فرا روی خود داشته باشیو.